Veelgestelde vragen

Hier vindt u alle praktische informatie van onze praktijk. Kunt u niet vinden wat u zoekt, neemt u dan contact met ons op. De gegevens staan onderaan de pagina.

Moet ik een afspraak maken?

Ja, wij werken in de praktijk volgens afspraak. Als er sprake is van spoed, dan kunt u in de meeste gevallen dezelfde dag nog langskomen.

Word ik altijd behandeld door dezelfde persoon?

In principe heeft elke patiënt een vaste behandelaar. Het kan echter voorkomen dat u door een andere behandelaar wordt geholpen, bijvoorbeeld in het geval van spoed of ziekte van uw behandelaar.

Is de praktijk rolstoeltoegankelijk?

Jazeker, de praktijk, maar ook elke behandelkamer is toegankelijk voor minder valide patiënten.

Kan ik een afspraak annuleren?

Dat kan uiteraard, maar wilt u een afspraak annuleren, doet u dat dan alstublieft minimaal 24 uur van tevoren, zodat we op dat tijdstip nog een andere patiënt kunnen helpen. Zo voorkomen we dat er onnodig kosten in rekening moeten worden gebracht.

Vraag over een nota?

Onze nota’s worden verstuurd door Infomedics. Bij hen kunt u ook terecht voor vragen over een betaling (zie ook www.infomedics.nl). Heeft u vragen over (de declaratie van) de uitgevoerde behandeling, dan kunt u ons bellen op het nummer bovenaan de pagina of ons .